Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за банковата несъстоятелност

...
Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за банковата несъстоятелност
Коментари Харесай

Промените в Закона за банковата несъстоятелност минаха на първо четене

Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за банковата неплатежоспособност мина на първо четене, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" За " бяха 96 депутати, 10 гласоподаваха " срещу " и 37 се въздържаха.

„ Няма да покриваме с парите на народа грабежите на разбойници. Целият български народ знае какво е станало и, че това е корупция “, сподели по време на дебата Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи му отвърна, че цената на фиска, която българският народ заплати преди е по-висока. „ Един лев да върнем, ще си коства. Аз настоявам, че ще върнем. Никому не вменяваме никаква виновност “, акцентира Цонев.

Председателят на Правната комисия Данаил Кирилов запита за какво би трябвало да се повтарят обикновени обстоятелства и условия.

„ КТБ беше сложена под необикновен контрол през юли 2014 година По това време имаше различен парламент, имаше друго ръководещо болшинство, което управляваше повече от година и половина. Какво стана с тая година и половина, къде бяха тогава държавните институции, регулатори и органи. Какво започнаха през тази година и половина. Предупреждавахме за всички тези опасности “, съобщи още Кирилов.

Спас Гърневски, пък назова Румен Гечев учен по банкрутиране на банки./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР