Законопроектът, който сме внесли през 2013 г. аз и група

...
Законопроектът, който сме внесли през 2013 г. аз и група
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Предложението за два режима на облагане на хазарта бе внесено от Георги Кадиев

Законопроектът, който сме внесли през 2013 година аз и група народни представители, е имал за цел да уеднакви режимите на облагане и те да не бъдат два, а един. Тогава в залата този текст не беше признат. Беше признато предлагането на седем народни представители, отпред с Георги Кадиев, които предложиха два режима на облагане, а при изброяването на типовете хазартни игри лотарията бе пропусната.
Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев.
" Аз желаех да има единна ставка. Темата за
хазарта е доста огромна. Ние не се занимаваме със законодателство по тази тематика. Очевидно има недоумение. Тя не е съществена тематика на обществото. Перник е без вода, София диша замърсен въздух. Тези остарели политически номера ги знаем. И различен миг можеше да бъде определен. Има отвод от промени? Ние ще гласуваме, само че няма да участваме в дебата ", уточни още Цинев. 
Според него сега се вършат " бакалски сметки " какво е пропуснато.
" Да кажат по какъв начин изпълнителната власт е направлявала този бизнес. Финансовото министерство управлява комисията по
хазарта. Защо има два режима, а не един? ", запита Цонев. 
Още във вчерашното издание на предаването депутатът от Движение за права и свободи се включи по телефона, предизвикан от обвиняване на Валери Симеонов към него, че през 2014 година е направил корекция в закона за
хазарта, " с цел да могат едни пари да отиват към " притежателя на Lafka " и надлежно към Движение за права и свободи ".
В умозаключение Йордан Цонев разяснява още веднъж идния избор на съмнение към държавното управление и удостовери, че Движение за права и свободи ще го поддържа, като повода е, че съгласно придвижването в доста основни браншове лисват промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР