Законопроект за ратифициране на международни договори "Самолети F-16 Block 70

...
Законопроект за ратифициране на международни договори "Самолети F-16 Block 70
Коментари Харесай

Сделката за F-16 влиза за гласуване в парламента

Законопроект за одобрение на интернационалните контракти "Самолети F-16 Block 70 и обвързвана с тях поддръжка ", "Боеприпаси в поддръжка на F-16 ", "Sidewinder AIM 9X Блок II ракети, свързани материали и услуги " и "Многофункционална система за систематизиране на информация - Съвместна тактическа радиосистема /MIDS JTRS/ /5/ и обвързвана с нея поддръжка и съоръжение " ще разиска Народното събрание като точка първа за петък, съгласно проектопрограмата на депутатите за седмицата.

След това се планува и първото гласоподаване на промени в Закона за държавния бюджет за 2019 година В плана е включен и избор на член на Съвет за електронни медии от квотата на Народното събрание, както и доклад за активността на Българска телеграфна агенция за 2018 година Предвидено е също първо гласоподаване на промени в Закона за измерванията и в Закона за възбрана на химическото оръжие и за надзор на токсичните химически субстанции и техните прекурсори.

Депутатите ще прегледат предложенията на левицата за промени в Закона за фамилни помощи за деца и в Кодекса за обществено обезпечаване. В програмата е и второто четене на ремонти в Закона за концесиите и в Закона за пътищата.

Парламентарният надзор включва разисквания по запитване на левицата към министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев по отношение на политиката на министерството за кадровото поръчителство с медицински експерти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР