Законодателното предложение на омбудсмана и на майките на деца с

...
Законодателното предложение на омбудсмана и на майките на деца с
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Властта е готова веднага да даде жертвени агнета, но майките няма да се успокоят

Законодателното предложение на омбудсмана и на майките на деца с увреждания е заслужено, сподели в предаването „ Преди всички “ политическият пиар и анализатор Арман Бабикян. Той разяснява реакцията на властта:
„ Разбрахме, че незабавно са подготвени да дадат жертвени агнета – министър, зам.-министър, единствено и единствено да се успокоят, само че тези хора няма да се успокоят. Те се намират на ръба на опциите си да съществуват по този метод и те няма да се успокоят. Те не са стачкуваща професионална организация, която търси 30 лева нарастване на заплатата си “.

„ Този номер с скрито финансиране извън, подмолни заприказва, разединение на хората с сходен интерес на две и т.н…. Когато властта желае да си реши казуса, т.е. да го махне от главата си, нормално постъпва по този метод – пуска се дезинформация, след което следва разделяне сред хора с общ интерес и в края на краищата потушаване на спора заради вътрешни крамоли на протестиращите и съответната доза говорещи глави, които споделят, че държавното управление доста се бори и в околните 10 години ще се оправи с казуса “, разяснява още Бабикян.

По думите му страната нормално си сортира комфортни сътрудници, с цел да води вътрешен разговор, а не публичен. Той добави, че това не единственият бранш, в който това се случва:

„ Разбира се, че човек избира да си приказва с тези, които са някак си финансово подвластни от самата страна. /…/ В момента да се изяснява, че някакви майки, които явно слагат пръста в раната и са излезли на митинг, не ги схващат тези работи, тъй като видите ли не са представителни, е извънредно тъпо. Това е толкоз надалеч от визиите на Европейски Съюз за човешки права, толкоз надалеч от визиите за самостоятелни права и толкоз квазисоциалистическо, че няма повече накъде “.

За поръчката на омбудсмана Мая Манолова за оставка, Арман Бабикян разяснява: „ Става въпрос за договорка – вие решавате казуса на тези дами, аз ви избавям от терзанието с моя рейтинг и си депозирам оставката “.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР