Законодателната мярка, която ще бъде изпълнена е, ако някой направи

...
Законодателната мярка, която ще бъде изпълнена е, ако някой направи
Коментари Харесай

Бащата на убитата Андреа след срещата с Борисов: Премиерът ми обеща промяна на закона

Законодателната мярка, която ще бъде изпълнена е, в случай че някой направи закононарушение против личността - ще понесе своята отговорност. Това  заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев след срещата на премиера Бойко Борисов с бащата на свиреп убитата 18-годишна Андреа от село Галиче, съобщи Novini.bg.

Говорителят на основния прокурор Сийка Милева съобщи, че срещата е била изключителна тежка и обвинител №1 у нас ще разпореди инспекция на всички лица с две и три присъди. " Не би трябвало да се повтаря случая с Галиче, тъй като това е една тежка човешка драма ", сподели още Милева.

Асен Руменов, бащата на Андреа, съобщи: Много ми е тежко да приказвам. Премиерът и основният прокурор дадоха обещание да създадат всичко това да не продължава. Иначе животът на доста хора ще бъде разрушен и погубен. Това момче, даже не би трябвало да го назовавам по този начин, а този урод е направил нахлуване на служител на реда и е получил пробация, а в случай че това бе спряно - това нямаше да се случи.

" При закононарушенията срещу личността - убийства, блудства, изнасилвани, набези и така нататък да няма редукция в закона за малолетни. Ще се обърнем към прокуратурата и ще се вземе под внимание дали този причинител разсъждава като възрастен и ще бъде съден като възрастен. Щом схваща какво прави и щом е възрастен - ще бъде съден като подобен. В правосъдното и досъдебното произвеждане се правят доста експертизи, които могат да отговорят на въпросите за това по какъв начин расъждава ", сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Пете
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР