Законодателите в поне два американски щата се позовават на скорошно

...
Законодателите в поне два американски щата се позовават на скорошно
Коментари Харесай

Англия ограничава смяната на пола за младежи. Американските законодатели наблюдават

Законодателите в най-малко два американски щата се базират на скорошно решение в Англия за ограничение на промяната на пола за младежите като поддръжка за техните лични свързани оферти.

Те не бяха първите, които се обърнаха към други страни, изключително в Европа, за политически и проучвателен хрумвания. Законодателите в Съединени американски щати, където минимум 23 щата към този момент са стегнали или премахнали достъпа до транссексуални здравни грижи за малолетни, рутинно цитират проучвания или политики отвън Съединени американски щати като опрощение за своето законодателство.

И въпреки всичко водещи здравни организации в Съединените щати и Европа не престават уверено да поддържат грижи, потвърждаващи пола, както за транссексуални младежи, по този начин и за възрастни.

Наред с други неща, те настояват, че рестриктивните мерки върху неща като хормонална терапия са склонни да отделят транссексуалните младежи, макар че други младежи също могат да се възползват от тях. А последователите и съюзницит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР