Законодателите в Грузия разкриха, че подателите на нередности бързат да

...
Законодателите в Грузия разкриха, че подателите на нередности бързат да
Коментари Харесай

Лицата, подаващи сигнали, бързат да свидетелстват в разследване относно обвиненията в неправомерно поведение на Фани Уилис: доклад

Законодателите в Грузия разкриха, че подателите на нередности бързат да свидетелстват против окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис, до момента в който законодателите стартират своето следствие на обвинявания в непозволено държание против изпадналия в усложнение прокурор.

Сенаторът от републиканската щата Джорджия Бил Коузърт даде началото на съвещанието на специфичната комисия по следствията на щатския сенат в петък, като разкри, че голям брой чиновници от офиса на прокуратурата са нетърпеливи да свидетелстват против своя началник, който преследва някогашния президент Доналд Тръмп за интервенция в изборите.

Депутатът от щата Пийч обаче настоя, че следствието няма политически претекстове.

„ Това не е политически лов на вещици; това е търсене на истината “, каза Cowsert по време на срещата, съгласно Fox 5 Atlanta.

Коузърт сподели, че подателите на сигнали настояват, че Уилис е злоупотребявал с държавни и федерални средства, повтаряйки бомбените обвинявания в правосъдните документи, подаден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР