Законодателите от щата Ню Йорк настояват за финансиране от 90

...
Законодателите от щата Ню Йорк настояват за финансиране от 90
Коментари Харесай

Законодателите от Ню Йорк искат 90 милиона долара във фондове за сигурност за защита на религиозните училища, тъй като престъпленията от омраза нарастват на фона на войната в Газа

Законодателите от щата Ню Йорк упорстват за финансиране от 90 милиона $ за религиозни учебни заведения за битка с закононарушенията от ненавист на фона на войната Израел-Хамас.

Удвояването на средствата за сигурност от 45 милиона $ в държавния бюджет е главен приоритет на Teach Coalition/Teach NYS, група за покровителство на Ортодоксалния еврейски съюз и други недържавни учебни заведения.

„ С възходящите закани в нашите религиозни институции би трябвало да създадем повече, с цел да запазим децата в сигурност и сигурност, до момента в който учат. Удвояването на финансирането за сигурността на учебните заведения ще даде на родителите убеденост, че Ню Йорк се ускорява за техните фамилии “, сподели заместник-лидерът на болшинството в Сената на щата Майкъл Джанарис (D-Queens).

Очаква се както щатският Сенат, по този начин и Събранието да включат увеличеното финансиране в своите бюджетни законопроекти, които ще бъдат признати по-късно тази седмица, предходник на договарянето на финален проект за разноските, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР