Законодатели от основната опозиционна партия в Тайван Гоминдан замерваха със

...
Законодатели от основната опозиционна партия в Тайван Гоминдан замерваха със
Коментари Харесай

Юмруци и свински черва в тайванския парламент

Законодатели от главната опозиционна партия в Тайван Гоминдан замерваха със свински вътрешности и размениха удари с юмруци с други депутати през днешния ден в Народното събрание. Разгорещяването на пристрастеностите пристигна поради спор за облекчаването на вноса на свинско от Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

Президентката Цай Ингвен разгласи през август, че от 1 януари се позволява вносът на американско свинско месо, съдържащо рактопамин – хормон, подтикващ растежа. Добавката е неразрешена в Европейски Съюз и в Китай.

В знак на неодобрение против договорката със Съединени американски щати Гоминдан на допускаше премиера Су Цънчан да приказва пред депутатите, блокирайки подиума, от който приказва.

От ръководещата Демократична прогресивна партия взеха решение обаче през днешния ден да обезпечат опция на Су да приказва благодарение на жива верига, с която му проправиха път.

Когато министър председателят обаче се опита да приказва депутатите от Гоминдан замериха сътрудниците си със свински вътрешности, а някои от тях си размениха и юмручни удари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР