Законността се връща в България. Никой не е над закона,

...
Законността се връща в България. Никой не е над закона,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Никой не е над закона, вече няма ваши, няма наши

Законността се връща в България. Никой не е над закона, към този момент няма ваши, няма наши. Това сподели по отношение на обществен доклад на активността на Министерство на вътрешните работи за 2021 министър-председстелят Кирил Петков.

„ Ясно декларирахме, че не ни е боязън - нито от хората в подземния свят, нито от хората, били част от корупционния модел на предходната власт. Факт е, че прокуратурата на България не работи, съобщи министър председателят. Аз имам вяра, че има почтени прокурори, че има смели прокурори и от ден на ден хора ще се причислят към нас. Г-н Гешев за мен е безусловно злепоставен, даже към този момент на равнище Европейски Съюз. Промяната е дълъг и сложен развой, само че аз имам вяра че е допустимо. Страхът е изостанал, законността е на челен ред “, добави още Кирил Петков.

„ Поздравявам Министерство на вътрешните работи за това, че имахме почтени избори. Факт е, че сега партиите в Народното събрание са позиционирани по този начин, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона “, съобщи министър председателят Кирил Петков.

" В момента сме във време на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. Това, в което аз се убедих, е, че Министерство на вътрешните работи е институция, която избра да е от страната на закона ", съобщи Петков.

„ Не ни е боязън нито от хората на подземния свят, които имаха огромни връзки с предходната власт, нито от хората, които са били част от корупционния модел на предходната власт”, добави Кирил Петков.

Групово дело " Национална полиция " показва годишния си доклад. На чуването на отчета участваха министър председателят Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1587703604940882
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР