Законния съпруг на Жана Бергендорф–датчанинът Стефан, успя да прикотка и

...
Законния съпруг на Жана Бергендорф–датчанинът Стефан, успя да прикотка и
Коментари Харесай

Стефан укроти Жана

Законния брачен партньор на Жана Бергендорф–датчанинът Стефан, съумя да прикотка и вразуми поп дивата, научи HotArena.

От известно време с емейството е още веднъж дружно и даже живее под един покрив поради сина си Леон . Това изяснява и необикновената смяна във визията й.

На последните й участия се видя, че Жана е спряла пушенето, качила е килограми и е спряла с изцепките. Единственото, което сега вълнува певицата е музиката и фамилията й.

Във вторник вечерта групата „ Екуинокс ” класираха България за финала. Голямото шоу ще се организира на 12 май в Лисабон, а парчето „ Кости ” към този момент се трансформира в едно от обичаните на публиката.

Именно по време на полуфинала се видя съвършената кондиция на Жана, защото методът, по който изпя сложните вокали в края на песента бе брилянтен.

„ Бергендорф извади целия си глас и сподели, че името й може да бъде свързвано освен със скандални прояви, а с големия гений, който има ”, разясняват в обществените мрежи.

Червенокосата изпълнителка, която до неотдавна си нямаше продуцент и музикална компания, която да я издава, от ден на ден набира известност. Тя приключи връзките си със Саня Армутлиева, която е началник на „ Вирджиния рекърдс ”.

„ Саня ми даваше доста шансове, само че аз подхождах несериозно, отвеяна съм. И на нея й писна да ме търпи ”, призна наскоро Жана, написа „ България през днешния ден ”.

Събиранията и разделите са аналогични и в интимния свят на Жана. Няколко пъти тя се разделя и събира с предприемача Стефан Бергендорф, който живее в България и с който има наследник Леон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР