Законът за вероизповеданията трябва да ограничи възможностите за политика в

...
Законът за вероизповеданията трябва да ограничи възможностите за политика в
Коментари Харесай

Каракачанов: Политиците да спрат да гледат на ромите като евтин електорат

Законът за вероизповеданията би трябвало да ограничи опциите за политика в религията и най-много радикалния ислям. Това съобщи в Русе вицепремиерът Красимир Каракачанов. По думите му българинът, арестуван в Австрия, не е изолиран случай измежду ромския етнос.
Посолството ни в Австрия не е осведомено за присъдите за тероризъм на двамата българи Те са наказани по обвиняване, че възнамерявали терористично нахлуване
Миналата седмица стана ясно, че българин и австриец с българо-турски корени са наказани в Австрия по обвиняване, че възнамерявали терористично нахлуване. Според прокуратурата в Грац, те са вкарали в страната проекти за бомбен атентат и се занимавали с рекрутиране на джихадисти за „ Ислямска държава”. Осъдени са на 8 и 7 години затвор.

„ Не е единственият български жител от цигански генезис, който е зарибен от радикалния ислям. За страдание споделям, не е единственият случай. Забележете неговото придвижване, то минава през Пазарджик. В Пазарджик, помните, имаше и има един развой против радикалния ислям….
Адвокати съветвали фамилията на Ахмед Муса да съдят страната Екип на bTV имаше спогодба за беседва с него, само че той по този начин и не се появи
На циганското население политиците в България най-сетне би трябвало да спрат да гледат като на на ниска цена електорат, който купуват за 20-30 лева или прикриване на дребните им закононарушения, с цел да печелят гласове, и по-късно ги оставят да вършат каквото искат”, разяснява през днешния ден министърът на защитата Красимир Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР