Законът за мерките по време на извънредно положение е обнародван

...
Законът за мерките по време на извънредно положение е обнародван
Коментари Харесай

Борисов съобщи страхотна новина насред пандемията от COVID-19 ВИДЕО

Законът за ограниченията по време на изключително състояние е обнародван в Държавен вестник. Това заяви на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов.

"За тези, които мислят, че сме закъснели - най-ефикасните ограничения бяха направени в България. Много по-развити страни се лутаха. В рамките на ден-два сменяха концепцията си ", съобщи той.

"Страните, които не се оправиха с мигрантската вълна, се изправят пред изключителни компликации, а България продължава да има нула миграция ", акцентира Борисов, съобщавайки положителната вест, посред пандемията от COVID-19.

"Няма сигурен бърз тест против ковид. Това го сподели израелският министър председател. Всички са уверени, че тяхната медицина е най-напреднала. По-малко от 8-10 седмици няма по какъв начин да се оправим.

Вчера Европейска комисия прави обща поръчка за бързи проби. Ние сме декларирали 1 млн. Искрено имам вяра, че сътрудниците ми в Брюксел, комисарите, ще купят и ще дават най-хубавото, което има, с цел да спрем да се изпитваме кой тест е по-добър, по-сигурен и по-качествен ", сподели още министър председателят.

"Цялата европейска промишленост сега се пренастройва, с цел да създадат това, което ние започнахме да произвеждаме преди 2 седмици ", уточни той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР