Законът за извънредното положение е полезен. Преди седмица коментирахме има

...
Законът за извънредното положение е полезен. Преди седмица коментирахме има
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Законът за извънредното положение е полезен

Законът за изключителното състояние е потребен. Преди седмица коментирахме има ли потребност от него. Действително значимите неща в този закон са периодите във връзка с жителите. Плюс доста детайлна уредба на тяхните трудови и осигурителни права. Това изпитание има правно значение и е в употребява и отбрана и на правата, и на здравето на жителите. Това съобщи правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. в ефира на "Здравей, България " в ефира на Нова телевизия.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1943
,,Ако ГЕРБ обере негативите, аз поемам виновността за това. В рамките на пленарния спор, на третото предложение на Българска социалистическа партия за спекулата, аз се намеси и помолих управлението на парламентарната група да разиска опцията да изиска прегласуване на текста. Поради това, че аз мислех, че приехме в рационална степен второто предложение на Българска социалистическа партия, което касаеше член 225 от Наказателния кодекс. В дебата те внезапно се разграничиха и споделиха: "Не, това не е нашият текст. Това е текст на ГЕРБ и е признат от Правна комисия ", изясни той.

Данаил Кирилов: Не целим принуда и апелирам да не се извращава смисълът на ограниченията

,,Всяко едно такова решение може да има недостатъци. Аз се наслушах на експресни стопански разбори, които бих успорил. Категорично няма да бъдат текстовете на Българска социалистическа партия. Одобриха се, с цел да преодолеем обвиняването, че ръководещите съхраняваме спекулата и не подхващаме съответни ограничения за това. Не можем да твърдим вярно ли е или не, откакто не е приложено и изпитано. Не е вярно да се нормират и поставят тавани на цени. Действително това е различен тип стопанска система. Ако в изключителното състояние съхраним пазарната стопанска система, това би било страхотно'', разяснява правосъдният министър.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1943  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР