Законът за горивата е отвратително лобистки. Макар в него да

...
Законът за горивата е отвратително лобистки. Макар в него да
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Законът за горивата е като отровно парче торта

Законът за горивата е непоносимо лобистки. Макар в него да има добра концепция, като ликвидирането на контрабандата и ликвидирането на сивия бранш, той обрича от 400 търговци 300 да останат без работа. В този тип той е като отровно парче торта. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов в предаването,,Още от деня'' по Българска национална телевизия.

,,Смятам, че част от текстовете в този закон не са писани от ръката на Емил Димитров, тъй като той е човек с чисти подбуди. Писан е от други хора. Най-вероятно това са огромните компании, добави още вицепремиерът.''

По отношение на искрите в обединението Симеонов акцентира, че в никакъв случай не е имало някакво съществено напрежение сред тях, а единствено известни разминавания по някои въпроси.

По тематиката със закона за шума Симеонов съобщи, че към този момент е привикнал министър Ангелкова да бойкотира неговите дейности, която изрази предпочитание законът да не важи за морските ни курорти.

,,Въпреки това моята дума се чува повече от нейната. Моите решения получават утвърждение от съвсем всички, а нейните единствено от едни хора с дебели вратове, разяснява той.''

Накрая Валери Симеонов сподели, че съгласно него министър председателят си прави доста добре работата, изключително във външната политика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР