Законът от Тенеси, който разрешава смъртното наказание като наказание за

...
Законът от Тенеси, който разрешава смъртното наказание като наказание за
Коментари Харесай

Законопроектът от Тенеси, който разрешава използването на смъртно наказание за изнасилвачи на деца, се приближава с 1 стъпка към това да стане закон

Законът от Тенеси, който позволява смъртното наказване като наказване за обезчестяване на дете, напредна след развълнуван спор по време на правосъдната комисия на Сената на Тенеси във вторник.

Бил на Сената 1834 (SB1834), спонсориран от републиканския сенатор Джак Джонсън, ще разреши смъртното наказване като наказване за „ обезчестяване на дете, усложнено обезчестяване на дете или изключително обезчестяване на дете при усложнени условия. "

Законопроектът беше показан на комисията от републиканския сенатор Кен Ягер, само че членовете на комисията внесоха две ремонти върху законопроекта, нито едно от които не беше признато.

По време на срещата сенаторът от Демократическата партия Лондон Ламар, който настояваше за корекция, съобщи, че налагането на смъртно наказване на изнасилвачи на деца е „ огромен напън “ върху жертвите.

Правната комисия на Сената придвижи законопроект, който ще разреши смъртното наказване в случаи на обезчестяване на д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР