Законът определя въоръжения конфликт в източната част на страната като

...
Законът определя въоръжения конфликт в източната част на страната като
Коментари Харесай

Цял Свят Е На Нокти! Всеки Момент Може Да Се Отприщи Война С Русия! Ето Кого Обвиниха За Агресията!

Законът дефинира въоръжения спор в източната част на страната като " краткотрайна съветска окупация ", предадоха Франс прес и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

" От момента на одобряването му на първо четене, на 6 октомври предходната година, този документ претърпя известни корекции, само че резервира основната си цел - да поддържа законово линията на Киев за решение на " Донбаския проблем " по силов път ", се споделя в официално съобщение на съветското външно министерство.

" На процедура Порошенко получава неограничени, близки до диктаторските пълномощия за угнетяване на инакомислието и недоволството. Това може да бъде несъмнено единствено като подготовка за нова война ", съобщи съветското външно министерство.

" В закона се декларира безапелационно, че Русия била правила незаконен акт на експанзия против Украйна ", се показва в официалното съобщение.

" Фактически Киев се пробва да отхвърли отговорността за разрушенията и страданията, които носят на народа недомислените дейности на украинските управляващи и да трансферира виновността на Русия ", се показва в документа и се отбелязва, че приемането на закона е съвпаднало с оповестената от Вашингтон подготвеност да достави на Украйна смъртоносни оръжия.

За страдание, сме очевидци по какъв начин се основава обстановка, в която има заплаха от ескалация на напрежението в Украйна с евентуално непредсказуеми последици за общия мир сигурност, предизвестява външното министерство.

" Киев погребва постигнатите в Минск съглашения и всички съществуващи механизми за търсене на взаимноприемливи решения за превъзмогване на украинската рецесия, в това число " нормандския формат ", се споделя в официалното съобщение, представено от ТАСС.

Конфликтът в Източна Украйна стартира след свалянето на проруския президент Виктор Янукович. От април 2014 година починаха над 10 000 души.

Споразуменията от Минск, подписани през февруари 2015 година с посредничеството на Русия, Франция и Германия, разрешиха понижаване на интензивността на боевете, само че не доведоха до политическо споразумяване на спора, напомня Франс прес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР