Законът е над всичко и е за всички. Така лидерът

...
Законът е над всичко и е за всички. Така лидерът
Коментари Харесай

Десетилетия НСО гази правилата, убеден Симеонов

Законът е над всичко и е за всички . Така водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява акцията на прокуратурата в президентството. Ако би трябвало, ще влизат откакто имат данни за закононарушения, акцентира той пред медиите за дейностите на прокурорите. Никой не е застрахован, че в случай че има данни за закононарушения, няма да го проверяват , по думите му.

Лъжа било изказванието на президента Румен Радев, че не управлява службата за защита . Изпълнителната власт подава обектите, които би трябвало да бъдат охранявани, а Народно събрание реализира надзор от най-общ тип .

За Симеонов държанието на президента през вчерашния ден било извънредно махленско и е безконтролно да се трансферира отговорността на Народното събрание . Десетилетия НСО гази разпоредбите, съгласно водача на НФСБ. Началникът на НСО свиквал комисията, която преценя кои лица да бъдат охранявани.

Валери Симеонов приветства държанието на Христо Иванов. И сега Ахмед Доган бил недостижим, съгласно него .

Симеонов няма изключително добре мнение за шефа на НСО за защитата на почетния ръководител на Движение за права и свободи . Затова и президентът нямало за какво да се чуди за какво НСО охранява Ахмед Доган. Според НФСБ, НСО би трябвало да поеме цялата отговорност за защитата на застрашените лица . До седмица партията ще направи тези оферти, с цел да няма " залагане, прикриване зад груповата отговорност ".

Валери Симеонов е срещу държавните гардове да охраняват Ахмед Доган и Делян Пеевски . Те създавали чувство в обществото за недостижимост и фаворизация. Ако имали потребност от защита, да си вземат частна. С премиера е разисквана законодателната мярка на НФСБ за НСО и планът ще бъде входиран дружно с ГЕРБ .

Плажът на Росенец ще бъде наличен , подсигурява още Валери Симеонов. Морският сарай на Доган бил противозаконен. Вътре също имало построени противозаконни обекти . Била построена пречиствателна станция, която да обслужва сараите. До момента прокуратурата не си е правила работата, съгласно водача на НФСБ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР