Закона на Цонев, Пеевски и Хамид няма да го подкрепим

...
Закона на Цонев, Пеевски и Хамид няма да го подкрепим
Коментари Харесай

Марешки: Няма да подкрепим закона на Цонев, Пеевски и Хамид

Закона на Цонев, Пеевски и Хамид няма да го подкрепим и в този смисъл поддържаме ветото на президента. Това сподели в студиото на " Панорама " заместник-председателят на Народно събрание и ръководител на партия " Воля " Веселин Марешки. Считаме, че този закон не е добър за България, добави той.

Ние поддържаме всички положителни решения, които са в интерес на българския народ и страна и не поддържаме тези, които считаме, че са неправилни, изясни Марешки.
Веселин Марешки, ръководител на партия " Воля ": Примерно в този момент, когато ще гледаме следващото несъгласие на президента, ние ще подкрепим президента. Защото считаме, че този закон, импортиран мисля от Пеевски, Цонев и Хамид, считаме, че той не е добър - за КТБ, който е.
Ние сме съпротива в този парламент, само че не такава крещяща и шумяща, безсмислена, безпринципна съпротива, която търси единствено кавги, сподели още Марешки.

Ние подлагаме на критика неприятните неща и с гласоподаване го демонстрираме, поддържаме положителните, които ги има, добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР