Заключителна пресконференция по проект „Разработване и внедряване на Система за

...
Заключителна пресконференция по проект „Разработване и внедряване на Система за
Коментари Харесай

Представят резултатите от проекта за Националната стратегия за интегриране на ромите 2012-2020

Заключителна конференция по план „ Разработване и внедряване на Система за мониторинг, оценка и надзор за осъществяване на Националната тактика на Република България за консолидиране на ромите 2012-2020 “ ще се организира на следващия ден, 27 септември, в Министерския съвет, оповестиха от държавната пресслужба.

Проектът се извършва по предпочитана ос 3 „ Модернизация на институциите на пазара на труда, общественото включване и здравеопазването” на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020. Основната му цел е да подкрепи интеграционните политики като сътвори ефикасна система за регулярно и редовно осведомително обезпечаване, наблюдаване, оценка и надзор на осъществяването на Националната тактика.

В конференцията присъединяване ще вземат ръководителят на плана и секретар на Националния съвет за съдействие по етническите и интеграционните въпроси Росица Иванова, Христина Христова, заместник-председател на Националния съвет за съдействие по етническите и интеграционните въпроси, представители на Националния статистически институт, както и представители на консорциума, изработил и внедрил софтуерната платформа, посредством която действа системата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР