Заключили вдън гори тилилейски“ стреса от изолацията - участници, организатори,

...
Заключили вдън гори тилилейски“ стреса от изолацията - участници, организатори,
Коментари Харесай

Най-сладкият ден“ се задава навръх Свето Успение Богородично и Ден на Варна


Заключили " вдън гори тилилейски “ напрежението от изолацията - участници, уредници, малчугани и аудитория ще бъдат още веднъж дружно в преградката на лятото, на 15 август, на входа на Морската градина /до слънчевия часовник/, завладени от целодневен концерт с осъществяванията на най-талантливите деца и младежи на Варна, събрани на сцената на " Най-сладкият ден “.

За 11-та поредна година тече организацията за най-мащабния детски и юношески културен конгрес, който по традиция е навън. Тази година създателите на самодейността прибавят и голяма отговорност. Предвид събитията събитието ще бъде извършено с изключителни превантивни ограничения за сигурност, с цел да се подсигурява спокойствието и здравето на всички, които ще бъдат част от празничната фиеста.

Повече от всеки път в тези дни имаме потребност от вяра и положителни послания.  Такава е задачата на " Най-сладкият ден “ - да носи наслада, развлечение и приятност.

За да е същински паметен празникът, уредниците приканват:

" Забавлявайте се, само че бъдете виновни – към участниците в събитието, към себе си и всеки, застанал до Вас! Носете персонални защитни средства, спазвайте нужната отдалеченост и хигиена! “.

За задачата са обезпечени маски, ръкавици и дезинфектанти, както за участниците и доброволците на събитието, по този начин и за стотици присъстващи. С цел предварителна защита на здравето на посетителите, ще бъдат сложени осведомителни табели с изложение на разпоредбите за съблюдаване на разстояние и коридорите за еднопосочно прекосяване. Водещият от сцената от време на време ще приканва всички за съблюдаване на нужната отдалеченост и ще осведоми за местата, където могат да се употребяват дезинфектанти, обезпечени от уредниците.

Отново безчет дарове чакат даровитите реализатори, представящи гения си от сцената на " Най-сладкият ден “, а за децата от публиката ще има доста лакомства и награди от провеждащите се през целия ден игри и томболи.

" Най-сладкият ден “ поддържа публично значими обществени дела като огромния план на Солвей Соди – " С защитен колан на задната седалка “, ориентирана към образованието на деца за безвредно пътешестване в автомобила, както и самодейността #БезОтпадъци, @МястоБългария, показани с презентации за разделно събиране на боклуци.

Съпътстващи празника просветителни презентации, уърк шопове, креативен и музикални работилници ще забавляват публиката на " Най-сладкият ден “.

За децата и младежите от публиката ще има игри и атракции от " Bike Basket ", младежко пространство " ХАМЕЛЕОН “ и съдружие " Неща с душа неща “. Тази година ще има и игра за родителите, с атрактивна премия обезпечена от " ВЕТО " – уреди за вграждане. Ще бъдат показани занимателни креативен работилници на съдружие " Няма невъзможни неща “, детска градина и учебно заведение " Д-р Мария Монтесори “; екипа на " Лудите чайки “, Детски център " Мама и Аз “, учебното заведение по роботика " Robopartans “, ROCK SCHOOL и други

" Най-сладкият ден “ се реализира с общителната поддръжка на Община Варна и партньорството на Солвей Соди, Експрес Гаранцион, Хидрострой и жилищен комплекс " Лабиринт “, Вето – уреди за вграждане, Olympus, Екотой, Algida, Nestle, Aqua Bella, Пристанище Варна, Верига хипермаркети СБА, Булмак 2005, Сити Маркет, СБХАЛ " Проф. Темелков “ и доста други

Организатори на форума са " Протема “ и " Пресклуб Варна “.

Елате да " избухнем “ дружно 15 август, от 10.00 до 18.00 часа – Входа на Морската градина, до Слънчевия часовник. " Най-сладкият ден “ Ви чака

Усмивките, положителното въодушевление и виновното съблюдаване на отдалеченост са наложителни!

ВХОД СВОБОДЕН!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР