Закъсняха много с мерките. Най-големите институти в Европа, споделиха колегите,

...
Закъсняха много с мерките. Най-големите институти в Европа, споделиха колегите,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Закъсняхме много! Очаква се 60-70% от населението на Европа да прекара вируса

Закъсняха доста с ограниченията. Най-големите институти в Европа, споделиха сътрудниците, се чака 60-70% от популацията на Европа да прекара този вирус. Някои споделиха, че си измисляме този проблем " ковид ".

Както сподели и президенът Макрон - с изключение на ковид има и петролна рецесия. Кристин Лагард съобщи, че се задава не по-малка, а по-голяма криза. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след видеозаседанието с водачите на Европейски Съюз за ограниченията за ковид.



 

Той разкри, че има още два случая на ковид у нас - към този момент са общо шест. Борисов разясни, че случаите са открити в " Пирогов ". Премиерът посочи, че инфектираните не са пътували в чужбина.

 

" До една държавите-членки се изрекоха против възбраните за експорт на медицински произведения. Дори думата взаимност, която доста обичаме да използваме - аз им споделих, ни минимум не виждам взаимност сега ", сподели Борисов.

" Изключително смятам, че работим по българската сентенция " помогни си самичък, с цел да ти помогне Господ ". Вече се тестват в няколко компании облеклата, в лабораторията на военните да минат тестванията. За да сме сигурни, когато ги раздаваме, че това е което ни би трябвало ", разгласи Борисов. / Канал 3

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР