Закъснение от 30 минути спасило 19-годишната Виктория и нейна приятелка

...
Закъснение от 30 минути спасило 19-годишната Виктория и нейна приятелка
Коментари Харесай

Български момичета, оцелели по чудо в Генуа: Онемяхме от ужас, когато видяхме с очите си кошмара!

Закъснение от 30 минути избавило 19-годишната Виктория и нейна другарка от нещастието в Генуа. Пътуването до Италия било подарък от родителите ѝ – военнослужещи от Военновъздушните сили, по случай приемането ѝ да учи медицина, оповестява „ Телеграф “.

Както БЛИЦ заяви, във вторник в италианския град се срути магистралният мост „ Моранди “ с десетки коли върху него . От руините са извадени тленните остатъци на 42 души, в това число и три деца.

Двете български девойки разбрали към какъв пъкъл пътували от близките пасажери в градския превоз.

Мостът се срутил в 11.30 ч., а нашите девойки е трябвало да минат по него в 12 ч. Те не видели самото рухване, само че мълвата за случилото се бързо се предава измежду пътуващите. „ В началото не разбрахме какво се случва. Когато спряхме да се движим, споделиха, че е станало някаква злополука, нещо е паднало. Притеснихме се. Но когато разбрахме какво тъкмо се е случило, безусловно истерясахме “, описа Виктория.

„ Минахме по заобиколен път. Попаднахме в запушване и се наложи да се изтеглим обратно, при което от самото начало минаваха полицейски коли, коли за спешна помощ, пожарна. Усетихме, че нещата са съществени, и започнахме да се плашим. Вече когато успяхме да влезем в някакъв авариен вид на пътя и като видяхме, всички онемяхме. Долу всичко беше съборено. Огромни солидни блокове. Беше доста стряскащо “, разказва гледката тийнейджърката.

Тя се обажда незабавно на родителите си, с цел да ги успокои, че е жива и здрава и да не се тормозят, макар че в Генуа царува суматоха.

„ Всички са потресени. Няма я тази сила и живот в градчето “, разказва настроението Виктория. Двете девойки, обаче, ще продължат екскурзията си, признателни за шанса да се разминат от рухването на минути. „ Със сигурност ще сме обезпокоени. Това по някакъв метод ще остане с нас. Най-малкото по някаква причина сме съумели. Господ ни е пазил да се забавим с половин час. Ще се възползваме от това “, добавя Виктория.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР