Закъснелият или отменен полет по Коледа - един нестандартен подарък.

...
Закъснелият или отменен полет по Коледа - един нестандартен подарък.
Коментари Харесай

Как проблемът с вашия полет може да се окаже коледен подарък?

Закъснелият или анулиран полет по Коледа - един ексцентричен подарък. Как?

Един от най-топлите и уютни празници наближава и е време да помислим за изненадите, които ще поднесем на нашите близки. Едно положително предложение за идната Коледа е да ги срещнем с правата им като пасажери. Не бързайте да възразявате. Изключително неприятното прекарване, обвързвано със просрочен или анулиран полет може да бъде обезщетено.

Гринч няма думата

Все повече хора пътуват към Коледа и Нова Година. Някои, с цел да посетят Коледните панаири в европейските столици, други с цел да прекарат празника с близки, които живеят отвън България. За страдание, Коледната магия доста бързо може да се трансформира в един позеленял от гняв Гринч, който да съсипе празничните дни на всички.

Около Коледа и Нова година графиците на самолетните компании са извънредно натоварени и напълно естествено може да се окаже, че полетът ви закъснява или е анулиран. Разбира се, никой не може да ви върне назад изгубеното време. Добрата вест е, че можете да получите една прилична сума, като обезщетение за породеното стеснение.

Правата на пасажерите, които пътуват от или към някоя от страните членки на Европейски Съюз, произтичат непосредствено от Регламент 261/2004. Това значи, че, в случай че виновността за забавянето/отмяната на полет е в самолетната компания, само този правилник има силата да дефинира размера на компенсацията.

Вместо кълбо от нерви - дарове за всички от сърце
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР