Закъсалият на дъното на класирането в Лига 1 отбор на

...
Закъсалият на дъното на класирането в Лига 1 отбор на
Коментари Харесай

Лил отстрани временно Биелса

Закъсалият на дъното на класирането в Лига 1 тим на Лил в профил краткотрайно треньора Марсело Биелса без да показва съответна причина за това решение. В известие в Туитър от Лили оповестяват, че аржентинецът няма да извършва функционалностите си на треньор по отношение на процедура, подхваната от клуба.

Преди време стана известно, че от Лил търсят метод да освободят Биелса, само че той се дърпа и желае обезщетение от 14 милиона евро за предварително преустановяване на контракта.

Появиха се и версии за решението на управлението на северняците. Според аржентинския публицист Фабиан Табоада от Лил са решили да санкционират Биелса поради пътешестване до Чили. Причината за него е било желанието на треньора да се види за последно с близкия си другар и сътрудник Луис Мария Бонини, който е признат в сериозно положение в болница в финален етап на рака.

Биелса, който е водил и Олимпик Марсилия във Франция, пое Лил на 19 февруари, а договорът му беше за два сезона.

La información indica que Bielsa viaja a Chile a ver al Profe Bonini que está internado en grave estado. Por eso la suspensión del Lille. pic.twitter.com/x4Apelsb0U
— Fabián Taboada (@FabiTaboada) November 22, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР