Закъсалият го във финансово отношение днешен противник на в третия

...
Закъсалият го във финансово отношение днешен противник на в третия
Коментари Харесай

Противникът на Тотнъм обяви, че е надминал многократно поставената цел

Закъсалият го във финансово отношение сегашен съперник на в третия кръг на Купата Купата на Англия се похвали със ужасно достижение.

Мърсисайдският непрофесионален отбор изпитваше финансови усложнения и получи нов удар, откакто оповестения нов локдаун в Англия още веднъж остави дребното вероятни за допускане почитатели отвън стадиона. Въпреки това от Марин оповестиха, че ще дадат опция на всички, които желаят да ги поддържат да си купят виртуални билети.

Дори мениджърът на “шпорите” разгласи, че ще си купи подобен билет, с цел да поддържа съперника, само че няма да се възползва от наградаат оповестена от отбора - спечелилият посредством лотария да има опция да бъде на скамейката за една среща.

15,000 tickets sold. Our target was to sell 600. Incredible. Thank you & everyone who has bought a ticket. We will never forget it.

We will keep updating the numbers through the day and we believe the final attendance will be announced by BBC.

THANK YOU.
— Marine Football Club (@MarineAFC)
Късно нощес обаче от Марин оповестиха, че са продали цели 15 хиляди от виртуалните “хартиики”, макар че поставената цел е била едвам 600. Те благодариха на своя съперник Тотнъм, както и на всички, които са си закупили билети. Двата отбора ще изиграят своя конфликт от третия кръг за Купата на Англия довечера от 19:00 българско време.
Премиър лийг 18 кръг, вторник 12 януари  Астън Вила 21:45предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР