Закъсалият финансово футболен клуб Левски обяви, че е подписан договор

...
Закъсалият финансово футболен клуб Левски обяви, че е подписан договор
Коментари Харесай

"Левски" си намери букмейкър-рекламодател

Закъсалият финансово футболен клуб " Левски " разгласи, че е подписан контракт с нов рекламен сътрудник - " една от най-големите платформи за онлайн игри и спортни залози Palms Bet ".

От клуба съйобщават, че договарянията са почнали още през февруари, само че поради пандемията от COVID-19 и изключителното състояние в страната са били финализирани едвам през днешния ден следобяд.

" Изпълнителният шеф на „ ПФК Левски “ Павел Колев и Лъчезар Петров - член на борда на шефовете на Palms Bet, си пожелаха взаимно доста триумфи и ползотворно партньорство - написа в формалното известие. - ПФК " Левски ” благодари на Palms Bet за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и известна марка в България. "

Никъде обаче не се загатва за какъв брой време е договорът, нито каква сума ще дава букмейкърската компания на клуба. Един от съсобствениците на клуба - Константин Папазов разгласи по-рано пред " Нова " ТВ, че за оцеляване са нужни към 5 млн. лева до края на юли.

Освен това " Левски " изпрати публично и халфа Хали Тиам, който напуща тима. Преди мача със " Славия ", който стартира в 18 ч. сенегалецът получи фланелка с №73, колкото е броят на мачовете, изиграни от него със синята фланелка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР