Закъсалият Еспаньол загуби и шестото си домакинство в Ла Лига

...
Закъсалият Еспаньол загуби и шестото си домакинство в Ла Лига
Коментари Харесай

Еспаньол посреща Лудогорец като пълна нула у дома

Закъсалият Еспаньол загуби и шестото си домакинство в Ла Лига от началото на сезона, откакто отстъпи с 1:2 против Валенсия в дуел от 12-ия кръг. Следващият мач на каталунците е против Лудогорец в четвъртък за Лига Европа, само че той най-вероятно ще остане на назад във времето за тях, тъй като отборът продължава да е в зоната на изпадащите, а и по-късно му следва посещение на мощния отбор на Атлетико Мадрид. Еспаньол е с 8 точки на своята сметка - всичките извоювани на открито.

Днес “папагалчетата” изиграха доста мощно първо полувреме, в което поведоха след гол от дузпа на Марк Рока в 31-вата минута. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка на Жофри Кондогбия.

Comença la segona part a l’RCDE Stadium:

RCD Espanyol de Barcelona 1-0 Valencia CF

¡Vamos, Mágico!#Volem | #EspanyoldeBarcelona | #RCDE | #EspanyolValencia pic.twitter.com/J47lyMgDch
— RCD Espanyol de Barcelona (@RCDEspanyol) November 2, 2019
След почивката обаче на терена сякаш излезе различен тим на Еспаньол. Гостите незабавно натиснаха и последователно стигнаха до обрата. В 69-ата минута Виктор Гомес изблъска Родриго Морено в наказателното поле и реферът уточни бялата точка, а Даниел Парехо не даде късмет на Диего Лопес - 1:1.

Валенсия заби победния гол в 80-ата минута, когато Родриго постави топката на главата на Максимилиано Гомес и той не сбърка - 2:1 за “лос че”.

С този триумф тимът от “Местайя” се изкачи до осма позиция преди изиграването на останалите срещи.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 12 кръг, събота 2 ноември  Еспаньол 1:2краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР