Закари Хорвиц - слабо известен актьор, който се призна за

...
Закари Хорвиц - слабо известен актьор, който се призна за
Коментари Харесай

Холивудски актьор беше осъден на 20 години затвор за измама

Закари Хорвиц - едва прочут артист, който се призна за отговорен в това, че е ръководел мултимилионна финансова пирамида, беше наказан на 20 години затвор.

От министерството на правораздаването на Съединени американски щати оповестиха, че Хорвиц "е набрал минимум 650 млн. $ с погрешни изказвания, че парите на вложителите ще бъдат употребявани за придобиването на лицензионни права върху филми, които HBO и Netflix сякаш се съгласили да популяризират в чужбина. "

През октомври Хорвиц пледира отговорен по обвиняванията в машинация и призна, че е управлявал Понци скица, осведоми CNN Business.

Тази седмица той беше наказан на 240 месеца затвор, като също по този начин би трябвало да върне над 230 млн. $ на излъганите.

35-годишният Хорвиц беше упрекнат в това, че пренасочил част от парите към персоналните си сметки и ги употребявал, с цел да си купи дом за към 5.7 млн. $, за който платил в брой. Той също по този начин пътувал постоянно до Лас Вегас и наемал частни самолети, се споделя в обвиняването на щатската Комисия по скъпи бумаги и тържища (SEC) против него.

През последното десетилетие Хорвиц, по-известен със артистичния си псевдоним Зак Ейвъри, взе участие в към 12 нискобюджетни кино лентата, съгласно неговия профил в IMDb. Той също по този начин се появява за малко в "Ярост, " в който взе участие Брад Пит.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР