Закачливо, цветно, женствено - това ще са тенденциите в грима,

...
Закачливо, цветно, женствено - това ще са тенденциите в грима,
Коментари Харесай

Какви ще са пролетните тенденции в грима, прическите и облеклото?

Закачливо, цветно, женствено - това ще са трендовете в грима, прическите и облеклата през пролет 2018.


Топли, слънчеви и цветни, пролетните месеци наближават, а с тях се трансформира и настроението ни. Според гримьора Александър Геров трендовете в грима тази пролет ще са много пъстри.
Александър Геров, гримьор: Но повече от три цвята да не комбинираме. Вдъхновявам се от природата, от папагалите, от цветята, от всичко, което ни дава природата, тъй като там неточност няма.
В духа на пролетта Александър се въодушевява и основава плана " 100 дами - 100 цветя ". Той гримира дамите, съобразявайки се с цялостното им лъчение.

Преливащи цветове и асиметрия ще преоблават и в косите.
Роман, коафьор: Прическите тази пролет/лято главното е съвременно както постоянно естествени цветове, топли, кафяви, медени
Нежна и женствена, дръзка и секси това е дамата на пролет/лято 2018.

проф. Любомир Стойков, медиен и фешън специалист: Доминиращи ще бъдат по-късите рокли, тоновете са доста палави, доста витални, интензивни - жълто, синьо, оранжево, алено. В цветовете на сладоледа ще бъдат облечени дамите. По посока на една по-голяма женственост, по-голяма независимост в стила и образната просвета на модерната жена.
За дамите, които обичат по-пастелните цветове - небесно сините, лавандулови и ултравиолетови цветове също ще са настоящи, както и всички нюанси на розовото.

Габриела Колева, стилист и дизайнер: Една специфична рокля, която е в доста необикновен и мек розов цвят от стречиран памук и самата форма на роклята е градивно пренасяща малко в бъдещето.
Набляга се на удобството и естествените материи. А спортните силуети навлизат от ден на ден във всекидневието, описват стилните специалисти.

Габриела Колева, стилист и дизайнер: Всичко, което е малко асиметрично, само че с размер. Набляга се на придвижването и на хубостта, елегантността при самото придвижване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР