Закачка между Рафаел Надал и Новак Джокович бе хваната от

...
Закачка между Рафаел Надал и Новак Джокович бе хваната от
Коментари Харесай

Надал показа среден пръст на Джокович

Закачка сред Рафаел Надал и Новак Джокович бе хваната от камерите. Двамата участваха в благотворителен мини шампионат в Мелбърн преди два дни, чиято цел бе набиране на средства за пожарите в Австралия. Двамата си партнираха на двойки. Рафа даде знак на Новак, което е обичайно при играта на двойки. Той първо го направи с показалец, само че по-късно смени пръстите, което провокира изумлението на сърбина.

След случката Джокович бе запитан за обстановката от Тод Уудбридж. Австралиецът загатна, че повода може да е статистиката на Новак против Рафа на твърди кортове и успеха му на ATP Cup. Сърбинът обаче с усмивка отговори: " Мисля, че си играл много мачове на двойки. Това е сигнал, който даваш на колегата си несъзнателно. Означава, че ще се сервира в тялото на противника. Но наподобява зле ".

Loool Rafa #Djokovic #Nadal #RallyForRelief pic.twitter.com/wO7tui3KmA
— Michael Renz (@mrenzaero) January 15, 2020
Двамата демонстрираха чудесно съгласие по време на благотворителното събитие. В сериозните мачове обаче борбата е сериозна. Миналата седмица Джокович победи Надал в един от мачовете на финала на ATP Cup, а Сърбия надви над Испания и стигна до купата. Това бе девети следващ триумф за Новак против международния номер 1 на твърди кортове. Той го победи и във финала на Откритото състезание на Австралия предишния сезон.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР