Захари Шулев, който е обвинен за насилие над кучето Мечо

...
Захари Шулев, който е обвинен за насилие над кучето Мечо
Коментари Харесай

Обвиненият в насилие над кучето Мечо: Съжалявам

Захари Шулев, който е упрекнат за принуждение над кучето Мечо в столичния кв. " Княжево ", остава зад решетките за непрекъснато. Той апелира постановения му от Районния съд арест.
Адвокатът му изиска той да бъде освободен и уточни, че мъжът има непрекъснат адрес и работа.

" Съжалявам за дейностите си " , съобщи Шулев пред съда.
 Захари куче побой Булфото



В същото време пред постройката и пред самата зала се бяха събрали жители, които стачкуваха против насилието над животни . Те носеха плакати, на някои от които имаше фотоси на битото куче .
 
 Захари куче побой Булфото
Други плакати гласях а " Горд кучераст ", " Мачкай, Мечо! " и " Максимална ефикасна присъда за Захари Шулев ". Някои от протестиращите бяха довели и домашните си любимци .
 
 Захари куче побой Булфото

37-годишният мъж, показал особена свирепост към куче, беше притеглен към наказателна отговорност и арестуван за 72 часа. В края на предходната седмица той беше арестуван под стража с поставената от Софийски областен съд най-тежка мярка за неотклонение.
 
 Захари куче побой Булфото

Обвинението твърди, че мъжът е предизвикал тежко или трайно увреждане по изключително непосилен за животното метод и с особена свирепост.

От прокуратурата се базират на свидетелски показания, съгласно което Захари и различен път е проявявал експанзия против животни и ги е малтретирал . По данни на държавното обвиняване при претърсванията в дома му е открита и пластмасова ушна марка с номер, евентуално принадлежала на едно от животните. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР