Захари Бахаров се появи през седмицата в клип в подкрепа

...
Захари Бахаров се появи през седмицата в клип в подкрепа
Коментари Харесай

Не Е За Вярване Колко Бона Прибира Захари Бахаров От Лотарията

Захари Бахаров се появи през седмицата в клип в поддръжка на Националната лотария, откакто вицепремиерът Валери Симеонов изиска тя да бъде лимитирана с много рестриктивен закон. Актьорът от години е водещ на едноименното предаване по Нова телевизия, а съгласно слуховете заплатата му е повече от атрактивна – 10 000 седмично, или 40 бона на месец.

Заради гневната отбрана на Лотарията, вълна от неодобрение погна Захари Бахаров. Това накара брат му Явор да се застъпи много жестоко за него.

Актьорът е прочут с пиперливия си език, само че този път непосредствено атакува собствен прочут за мнението му, оповестено в интернет.

Явор се заяде с мъжа, който съобщи, че повече няма да следи изявите на Захари, защото се дискредитирал като лице на лотарийните билети. Брат му отсече в отговор, че повече няма да му дава да му прави френска обич, написа „Уикенд“.

Грубата замяна на реплики сред двамата завърши с това, само че мнозина оповестиха реакцията на Бахаров като изключително просташка. Той обаче застана зад тезата, че надали има човек, който да приема безстрастно обиди към член на фамилията си, и се казани, че и отсега нататък няма да мери приказките си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР