Захари Бахаров е снимал под палка на големия френски режисьор

...
Захари Бахаров е снимал под палка на големия френски режисьор
Коментари Харесай

Френската звезда Жак Одиар режисира Захари Бахаров - slava.bg

Захари Бахаров е снимал под палка на огромния френски режисьор Жак Одиар, притежател на две награди БАФТА и Златна Палма от Кан.

За това се похвали българинът в формалната си страница във Facebook.

Одиар е режисьор на първите два епизода от пети сезон на хитовия френски сериал „ Отдел подправена идентичност “ (Le bureau des legendes), който у нас върви по Българска национална телевизия.

Бахаров се завръща в ролята на съветски клеветник, в чиито обувки влиза още от трети сезон.

"А в 5-ти сезон, два от епизодите са снимани от самия Жак Одиар, с който имах достойнството да фотографирам...за към 4 минути. Основната ми роля е в трети сезон. Ако ви попадне го гледайте ", написа звездата от „ Под прикритие “ в обществените мрежи.

В трети сезон по-големият от братята Бахарови взе участие в четири епизода като съветски разузнавач през 2017 година Същата численост в актива си има и различен роден артист – Александър Сано, който се появява като Игор.

В плана българска диря остави и Антония Малинова, която от години живее и работи в Париж. В редиците на Бюрото тя също дебютира от трети сезон, където ще изиграе академик, изследващ земните пластове под морето край Истанбул. Тя свети на екран в два епизода на поредицата.

"По Българска национална телевизия изтече и 3-ти сезон на "Отдел подправена идентичност " и май никой не разбра. Сега го повтарят по БНТ2. А сериалът е прекрасен и си заслужава. Правен е от Eric Rochant за Canal+. Чуден шпионски трилър, леко настрана от мейнстрийма. В основната роля е Матийо Касовиц, който пък е правил доста положителни филми и като артист, и като режисьор. La Haine примерно “, похвали планът, в който продължава да се разписва Захари.

Припомняме, че сюжетът на сериала се концентрира към група от френски секрети сътрудници.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР