„Загубихме, макар че подобрихме позициите си на много места. ГЕРБ

...
„Загубихме, макар че подобрихме позициите си на много места. ГЕРБ
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП върна присъствието си в големи областни градове

„ Загубихме, въпреки че подобрихме позициите си на доста места. ГЕРБ завоюваха тези избори несъмнено, само че дадоха свидни жертви. Така че става дума за земетресения в двете огромни партии. От друга страна, Българска социалистическа партия върна наличието си в огромни регионални градове. Българска социалистическа партия си беше сложила друга цел – начало на смяна, която да приключи с смяна на държавното управление “. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков пред Българска национална телевизия.

По думите му месец април е бил разтресен от сигнали, които са замърсили обществената среда, вследствие на което нито една европейска тематика не се е наложила в общественото пространство.

„ Всичко това се преведе в едно отдръпване на гласоподавателя, а протестният избор не се състоя и би трябвало да помислим за какво това се случи “, разяснява Зарков.

„ Българска социалистическа партия сложи тематиката за приходите в акцията и неравенствата в България, както и сред България и останалите страни в Европейски Съюз. Ниските приходи са явен проблем, който върви от Западна България до Брекзит. Има искрено неодобрение и напрежение измежду обществото, търсене на различен метод на правене на политика, различен политически дискурс “, изрази още мнение Зарков.

Той акцентира, че Българска социалистическа партия има потребност от нова мощ. „ Имаме конфликти сред разнообразни хора в Българска социалистическа партия. За разлика от ГЕРБ, Българска социалистическа партия не е на една персона. При нас личностите спорят. На Корнелия Нинова ѝ е нужно да бъде доказана в това, което прави и метода, по който го прави “, добави социалистът.

Зарков изрази мнение, че след основните стадии, които стоят пред партията – съвещание на Националния съвет, на Конгреса и директния избор на ръководителя, Българска социалистическа партия ще излезе оптимално консолидирана. „ Парламентът, в който се върнахме, не е Народното събрание, който напуснахме “, сподели още Зарков. По думите му на дневен ред са излезли въпросите, които от Българска социалистическа партия са поставяли – за приходи и пенсии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР