Загубихме изборите, но не сме се отказали от основната си

...
Загубихме изборите, но не сме се отказали от основната си
Коментари Харесай

Крум Зарков с горещ коментар след бомбата, която хвърли лидерът на БСП

Загубихме изборите, само че не сме се отказали от главната си цел – да се изградим като опция на настоящето ръководство, което не е положително за България. За да продължим това, би трябвало да се обърнем и да потърсим доверие измежду хората, които ни гласоподаваха доверие. Затова решението, което взе Изпълнителното бюро и ръководителят на партията е, да се потърси това доверие от всеки един виновен фактор в партията, в това число и от най-отговорния подобен. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков.

„ Всеки член на Българска социалистическа партия, където имаме партийни организации, всеки ще може да гласоподава. Изборите ще се проведат по вътрешни правила. Уставът допуска всеки член на партията да може да гласоподава за всеки, който се кандидатира. Прекият избор на ръководител е една от главните хрумвания на Корнелия Нинова”, напомни той пред bTV.

„ Утре ще предложим на Националния съвет всички водачи – и регионални, и общински, да потърсят доверие от хората, които са ги избрали”, добави Зарков.

„ Резултатите са такива, каквито са, ще се съобразим с тях, ще продължим да сме твърда съпротива. Едва ли методът, по който сме водили акцията, е обърнала трендовете. Изправихме се против доста мощен конкурент, който има лостове за въздействие.Изправихме се самоуверено против тях и няма от какво да се срамуваме”, съобщи той.

Зарков добави още, че на следващия ден Корнелия Нинова ще предложи Българска социалистическа партия да се върне в Народното събрание с ясна задача да предложи стъпки за продължение на правосъдната промяна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР