загуби гостуването си на в среща от 19-ия кръг на

...
загуби гостуването си на в среща от 19-ия кръг на
Коментари Харесай

Третия най-бърз гол в историята на Серия А не бе достатъчен на Наполи срещу Верона

загуби гостуването си на в среща от 19-ия кръг на Серия “А” с 3:1, макар шокиращото начало, което съумяха да сътворят. откри за гостите още в 9-ата секунда с гол, който се трансформира в третия най-бърз в историята на италианското състезание. Това мечтано начало за футболистите на обаче не бе употребявано по най-хубавия метод и те разрешиха домакините да реализират поврат посредством попадения на (34’), Антони Барак (62’) и (79’).

Наполи стартира вихрено срещата и откри резултата със самото осъществяване на център - топката бе върната към, а той бързо я прати в наказателното поле, където Ървинг Лозано я пое и откри резултата с удар под плонжа на вратаря. В идващите минути гостите продължиха да бъдат доста дейни и на няколко пъти на стража на домакините му се наложи да се намесва, с цел да предотвратява второ попадение в своята врата.

В 27-ата минута пред Верона се появи идеална опция за изравнение, само че те не съумяха да се възползват от нея. загуби обикновено в зоната на десния бек до самото наказателно поле, само че центрирането се оказа по-назад и двамата нахлуващи футболисти не съумяха да играят с нея.

В 34-ата минута играчите на съумяха да изравнят с помощта на отлична композиция на крайните си бранители. получи малко пред наказателното поле и центрира чудесно за Федерико Димарко, който нахлу на скорост и като че ли тотално без пропуснат от отбраната на домакините, се разписа несмущаван от десетина метра.

Няколко минути по-късно играчите на Верона бяха напълно покрай ново попадение, само че не съумя да се разпише след чудесно центриране на Матия Дзакани в дребното наказателно поле.

62-ата минута домакините реализираха своя поврат. Матия Дзакани получи отляво, откакто негов съотборник се пребори за топката в центъра на терена, прати прекрасен пас към нахлуващия в наказателното поле и за него не бе проблем да вкара около вратаря.

Наполи отговори с удар на Лозано около страничния стълба на вратата на Верона.

79-ата минута играчите на Верона сложиха точка на разногласието вкарвайки и трето попадение посредством асистента за второ Матия Дзакани. Нова бърза офанзива прати топката към Барак в наказателното поле, той стреля, само че Мерет отрази, притичалият Лазович обаче хитро копна топката паралелно на голлинията и за Дзакани не бе проблем да се разпише за 3:1. В идващият кръг Наполи приема, а “жълто-сините” ще срещнат на “”.

Серия А 19 кръг, неделя 24 януари  Верона 3:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР