Загубата в неделя от Сан Франциско вкара ЛА Ремс в

...
Загубата в неделя от Сан Франциско вкара ЛА Ремс в
Коментари Харесай

Паника в ЛА, „овните” ще спасяват сезона с трансфери

Загубата в неделя от Сан Франциско вкара ЛА Ремс в режим „ паника”. Поражението със 7:20 бе трето следващо за вицешампионите, които с индикатори 3-3 се смъкнаха трети в НФК Запад и девети в конференцията. Преследвайки завръщане в зоната на плейофите босовете на „ овните” започнаха нетрадиционен ход, като реализираха два прехвърлянето в границите на броени минути във вторник.

ЛА пратиха в Балтимор корнърбека Маркъс Питърс. Срещу него Ремс получиха лайнбекъра Кевин Йънг и избор в петия кръг на драфта следващата година. Питърс бе в последната година от новобранския си контракт и „ овните” нямаха пари да го задържат след края на сезона. Йънг е втора година в Лигата, което ще облекчи ненапълно финансовото им положение. Плюс това ЛА получиха и избор в кръг, в който автентично трябваше да бъдат фенове (б.а. – Ремс пратиха правото на избор в петия кръг на Джаксънвил предходната есен в замяне на Донте Фаулър).
„ Овните” пробваха да подсилят и офанзивната си линия, която стана за смях в неделя против Сан Франциско. От Кливлънд против избор в петия кръг на драфта през 2021 година идва центърът Остин Корбет. Селектиран под №33 през 2018 година той по този начин и не оправда упованията да завоюва титулярно място и през този сезон е участвал на терена за едно-единствено разиграване!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР