Загубата с 0:1 от Олимпик (Лион) провокира медиите във Франция

...
Загубата с 0:1 от Олимпик (Лион) провокира медиите във Франция
Коментари Харесай

Във Франция се подиграха на Лионел Меси

Загубата с 0:1 от Олимпик (Лион) предизвика медиите във Франция да подлагат на критика Пари Сен Жермен. Вестник " L`Equipe " даде на Лионел Меси оценка 3 и го упрекна, че е липсва в играта. Френският вестник го удари и със мощна подигравка.

" Меси, обожествяван в Аржентина, се завръща в ПСЖ ", написа в текст над карикатурата. На картинката Меси е изтощен по и споделя " Опа... още една изгубена топка! ". Отзад зад него е нарисуван Мбапе с ръце на бедрата, като че ли отчаян от неприятното показване на колегата си. Ръцете и краката на международния първенец имат дупки, през които минава топката. Това е по този начин, тъй като против Лион Лео загуби топката 26 пъти, а това е повода за една от най-големите рецензии, които получи и за която френските медии му дадоха неприятна оценка.

В ПСЖ, в който съгласно " L`Equipe " най-добре е играл Маркиньос (с оценка 5), Бълхата получи тройка, същата оценка като неговия сътрудник в офанзива Килиан Мбапе. Според медиите аржентинецът " е бил обезличен " в мача.
 Марсело: Имах шанс да играя против Лионел Меси
Марсело: Имах шанс да играя против Лионел Меси

Ето какво сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР