Загубата на слуха, както и отслабването на зрението се дължат

...
Загубата на слуха, както и отслабването на зрението се дължат
Коментари Харесай

Природен лек възстановява слуха на 97% и връща младостта

Загубата на слуха, както и отслабването на зрението се дължат на стареенето на целия организъм, в който влизат, естествено, и всички негови сетивни органи. Трябва да се означи обаче, че през днешния ден от ден на ден младежи и такива на междинна възраст страдат от слухови проблеми…
А това е неприятно, защото в случай че сте изгубили повече от 70% от слуха ви,
то виe не сте в положение да споделяте дейно с близките, в следствие от което ще зародят голям брой проблеми, които да усложнят и даже да застрашат живота ви!
Например, няма да разбирате навреме и изцяло естеството на зараждащите в работата въпроси, както и ще чувате прекомерно глухо клаксоните на транспортните средства по улиците.

За да определите сериозността на казуса и аргументите за неговото пораждане би трябвало, на първо място да сте наясно, по какъв начин действа слуховия ви уред.
Тогава ще е елементарно да отстраните аргументите, които са довели до частичното увреждане на слуха ви.
Така, в случай че дълго време работите в условия на мощен звук (допустимата гранична стойност е 85 ДециБела), то вероятността да загубите от слушаемостта си е огромна.
Е, тогава просто сменете работата си!
Слухът ви може да пострада и вследствие на неочаквана детонация в задоволителна непосредственост до вас, с цел да ви лиши даже изцяло от слуха…
Също по този начин, при непрекъснат напън върху тъпанчетата, те могат да се спукат или във вътрешното ухо да израснат полипи (както се случва при професионалните гмуркачи и леководолази).

На пазара ще намерите значителен брой средства, за които се допуска, че ще оказват помощ на повредения ви слух,
но тук ще спрем вниманието ви върху едно дейно естествено средство, посредством което ще възстановите способността си да слушате обикновено.
Този лек е подобаващ даже за хора на възраст 80 и даже 90 години!
Специалисти смятат, че неговото използване може да докара до възобновяване на слуха на 97%!
Какво ви би трябвало да изготвите този вълшебен лек?
Чесън и чист зехтин.

Лечебните свойства на чесъна са широкоспектърни, известни от дълбока античност. В съответния случай, когато го употребявате като лек за възобновяване на слуха, действате по следния метод. Обелвате 3 скилидки чесън, измивате ги усърдно и ги смачкате, тъй че да извлечете от тях целия им сок.
Смесвате сокът с 1 ч. л. чист зехтин и вземате с капкомер малко количество от сместа. Лягате настрани и капвате с капкомера, в едното ухо, 3 – 3 капки от сместа и изчаквате тя да проникне надълбоко в ушния канал и във вътрешното ухо.
Повтаряте интервенцията и с другото ухо.
Резултатите няма да закъснеят и ще ви изненадат извънредно прелестно! Вълшебните звуци на природата и света ще бъдат още веднъж налични за вас!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР