Загубата на Люис Хамилтън ще бъде удар за Мерцедес –

...
Загубата на Люис Хамилтън ще бъде удар за Мерцедес –
Коментари Харесай

Оттеглянето на Люис Хамилтън ще направи Мерцедес „по-силен“, както споделя теорията на шефа на съперника от F1

Загубата на Люис Хамилтън ще бъде удар за Мерцедес – само че някогашен основен съдружник на Тото Волф поддържа остарелия си тим да стане „ по-силен “ като резултат.

Джеймс Воулс е на път да стартира втория си сезон като шеф на тима на Уилямс. Но преди да се причисли към спящите колоси на Формула 1, той беше основно зъбно колело в машината на Mercedes като стратегически началник, играейки значима роля зад кулисите в доста от моментите на популярност на Хамилтън през годините.

Както всички останали, той беше сюрпризиран от момента, в който седемкратният международен първенец разгласи, че ще напусне Ферари в края на 2024 година Но желанието на Хамилтън да се състезава в фамозното алено на Скудерията не е потрес за Воулс.

„ Времето беше изненада за мен – неговото предпочитание и предпочитание да бъде във Ферари в даден миг от кариерата си? Не “, сподели той пред кореспонденти. „ Мисля, че множеството международни първенци или са били там, или имат предпочитание да бъдат там, тъй като това е мощ на природата.

„ Това към момента е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР