Загубата на близначката Ива в дуела й с Радилена и

...
Загубата на близначката Ива в дуела й с Радилена и
Коментари Харесай

Отборът на емигрантите във „Фермата“ се пропуква


Загубата на близначката Ива в дуела й с Радилена и напускането на сестрите на риалитито „ Фермата “ съществено разстрои съотборничката им Нина от тима на емигрантите. Освен че не съумя да сдържи сълзите си при сбогуването им след края на надпреварата, младата учителка от Лондон продължи да тъгува и след завръщането си в стопанството. Тя е обезпокоена, че в тима й, който в началото бе доста по-сплотен от този на тукашните българи, е настъпил безпорядък.

Нина отхвърли да чества триумфа на Радилена, аргументирайки се, че по този метод ще прояви двуличие. Освен това призна пред камерите, че към този момент усеща земетресения в на пръв взор обединявания и постоянен тим на емигрантите.

„ Истината е, че сме разтърсени, само че не от загубата на Ива, въпреки че се надявахме да завоюва. Просто всеки стартира да гледа себе си и личната си игра “, изясни Нина. По думите й фактът, че плейбоят Роман бил измежду първите, които са се отдали на празненства по случай успеха на Радилена, не било добре признато от тима й.

„ Калоян не се усеща сигурен, Лилия е прочувствена, а Роси си играе играта, казвайки, че не желае да се сближава с никого. Ако не съм аз да им приказвам, да ги групирам, ще настъпи разпад “, през сълзи описа емигрантката.

Тъгата на Нина не остана незабелязана от останалите участници. Те означиха, че емигрантите свиреп са се разочаровали от загубата на Ива, която в продължение на дни обясняваше наляво и надясно, че успеха й е сигурна и даже ще направи казус в шоуто като не даде опция на Радилена да завоюва даже една точка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР