Загубата на Барселона от Байерн (Мюнхен) счупи много рекорди. Капитанът

...
Загубата на Барселона от Байерн (Мюнхен) счупи много рекорди. Капитанът
Коментари Харесай

Най-тежката загуба в кариерата на Меси

Загубата на Барселона от Байерн (Мюнхен) счупи доста върхове. Капитанът на каталунците Лионел Меси претърпя най-тежкото проваляне в кариерата си. До момента в тази рубрика от статистиката стоеше загубата на Аржентина от Боливия с 1:6 през 2009 година. В биографията на Меси има и 4 провали с по 0:4 - против Ливърпул, Пари Сен Жермен и Байерн с екипа на Барса, и против Германия с националния отбор.

Снощи Меси беше изцяло обезвреден от баварците. Той не съумя да вкара гол или да даде асистенция, а и трите му удара към вратата, защитавана от Мануел Нойер, излязоха в навън. Аржентинецът направи 31 паса, от които 26 бяха точни.

2005-06 - 2019-20 will be the first Champions League season since 2005-06 in which neither Lionel Messi or Cristiano Ronaldo will make an appearance in the semi-finals or beyond. Era.
— OptaJoe (@OptaJoe) Любопитен факт е, че за първи път от сезон 2005/06 на полуфиналите в ШЛ няма да играят нито Меси, нито Кристиано Роналдо. Португалецът и неговият Ювентус също отпаднаха на 1/4-финалите. Лео победи за последно с най-престижното клубно отличие през 2015 година. Тогава в състава беше и Неймар, който през 2017-а мина в ПСЖ. За първи път от този момент френският гранд доближава до по-късна фаза на Шампионската лига от Барселона.

На полуфиналите противник на парижани ще е сензацията Република България Лайпциг. Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 2:8краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР