Загубата на България срещу Черна гора миналия петък поставя националния

...
Загубата на България срещу Черна гора миналия петък поставя националния
Коментари Харесай

Младен Кръстаич с доста проблеми за решаване в защита преди мачът с Унгария

Загубата на България против Черна гора предишния петък слага националния ни тим в много внимателно състояние и ново проваляне довечера против Унгария по всяка възможност ще ни изхвърли от сметките за Евро 2024 рано-рано след старта на квалификациите.

Селекционерът Младен Кръстаич има да взема решение много проблеми изключително в отбраната, където той няма да може да разчита довечера на Петко Христов, а навън и за дуела в Будапеща е опитният Антон Недялков.

Въпреки това упованията към сръбския експерт още веднъж да заложи на добре познатата система 3-5-2, която той е употребявал в четири от петте си мача отпред на България.

По всяка възможност обаче Кръстаич ще направи промени в титулярния състав и по-конкретно на позициите на халф бековете, където Йоан Стоянов и Иван Йорданов могат да не стартират от първата минута.

" Трябва да дадем всичко от себе си, да се раздадем на терена и само от нас зависи какво ще се случи на терена. В предходния мач бяхме любимци и загубихме, до момента в който в този момент сме новобранци, само че за какво пък да не спечелим ", показа пред камерата на Българска национална телевизия Илиан Илиев-младши.

Студийната ни стратегия започва в 21.00 часа.

Автор: Стефан Георгиев



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР