Загреб. Контрабандата в България е под 3,4%. Нелегални мигранти в

...
Загреб. Контрабандата в България е под 3,4%. Нелегални мигранти в
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов към Естер де Ланге: Благодаря ти, че се увери на място колко добре пазим границата на ЕС

Загреб. Контрабандата в България е под 3,4%. Нелегални мигранти в страната ни няма. Само през вчерашния ден на границата заловихме 80 кг. кокаин. Освен това България е водещ сътрудник на Съединените щати в битката с групировките, източващи пари от кредитни карти и банкомати. С тези думи българският министър председател и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към заместник-председателя на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал и претендент за зам.-председател на ЕНП от Холандия Естер де Ланге. Двамата разговаряха в Загреб в границите на Конгреса на ЕНП. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .

„ Наистина имах опцията да посетя границата ви и видяното ми дава задоволително причини, които да показва пред моите сътрудници в Холандия “, акцентира де Ланге. Тя благодари на Бойко Борисов и българското европредседателство, че са сложили акцент върху европейското бъдеще на Западните Балкани.

„ Докато други наши другари единствено четат опорните си точки и приказват за България, ти пристигна сама да се увериш какъв брой добре пазим границата на Европейски Съюз “, разяснява Бойко Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР