Заговорване за политика и да спрем да занимаваме хората с

...
Заговорване за политика и да спрем да занимаваме хората с
Коментари Харесай

БСП иска от НС компенсации и увеличение на заплати и пенсии

Заговорване за политика и да спрем да занимаваме хората с неща, които не са на дневен ред, тъй като зимата чука на вратата .  парламентарно-представените партии в понеделник - ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Продължаваме Промяната ". От " Демократична България ", " Възраждане " и " Български напредък " отказали да участват . Това сподели пред бТВ Иван Ченчев от Българска социалистическа партия.

Той дефинира срещата като държавнически ход на Българска социалистическа партия. Основната цел била да се реализира единодушие за оставане на ограниченията против рецесията в бюджета за следващата година.

" Призовахме да няма популизъм при правенето на бюджет " , сподели той. Относно взетите задължения от България, той съобщи, че ситуацията не е толкоз пагубно, колкото се разказва. И прикани ограниченията, които са признати у нас, като обезщетения, да останат и през идната година.

" При една рационална политика мисля, че ще се оправим ", заключи Иван Ченчев. Ще се дискутира да се усили минималната заплата и увеличение на минималната пенсия , стана ясно от думите му.

Българска социалистическа партия ще разисква и какъв да е от страна на левицата. Иван Ченчев не пожела да удостовери дали тяхната номинация ще е Кристиан Вигенин.
 Българска социалистическа партия няма да поддържа кабинет с първия мандат
Българска социалистическа партия няма да поддържа кабинет с първия мандат

Социалистите също се оповестиха за градивна опозиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР