Заглавията, които излизат след интервюто на Путин пред американския журналист

...
Заглавията, които излизат след интервюто на Путин пред американския журналист
Коментари Харесай

Бойко Ноев за прочутото интервю на Путин: Лъжец, не му вярвайте за нищо!

„ Заглавията, които излизат след изявлението на Путин пред американския публицист Тъкър Карлсън, са че съветският президент е споделил, че не счита и няма интерес да атакува Полша и Латвия. През последните години Путин се потвърди като един измамник пред международната общественост “. Това разяснява в „ Тази заран “ Бойко Ноев, някогашен министър на защитата.
 
„ Той по този начин говореше, когато влезе в Крим. Казваше, че няма нищо общо със зелените човечета, а по-късно си призна, че са били негови хора. Те се клеха, че в никакъв случай няма да влязат в Украйна, а вижте какво стана. На Путин не би трябвало да му се има вяра никак “, допълни  Ноев.

“Не виждам никакъв проблем в промяната на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна. Това е решение, което се готви от дълго време. Мисля, че украинското управление е решило добре потребността от тази промяна. Според мен няма никакъв проблем с интервенциите на фронта, вероятно може би ще се правят по различен метод и по-добре “, счита някогашният боен министър.

„ Без помощта на Съединени американски щати в Украйна, ситуацията там ще бъде доста тежко, без значение от дейната роля на Европа. Смятам, че Съединени американски щати ще продължат да поддържат Украйна. Важно е да продължим да я поддържаме и ние. Посещението на нашата делегация е значима морална поддръжка. Българският народ постоянно е проявявал състрадание към нации, които са били жертва на експанзия, какъвто е казусът в този момент “, съобщи Ноев, откакто стана ясно, че сенатът е одобрил новата военна помощ за атакуваната от Русия страна.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР