Заглавието е игра на думи, а декор на голяма част

...
Заглавието е игра на думи, а декор на голяма част
Коментари Харесай

Снимките на новия сериал на БНТ Вина са към края си

Заглавието е игра на думи, а фон на огромна част от филмовите подиуми са лозовите масиви край Мелник. Режисьор на фамилната драма е Виктор Божинов, а в основните функции ще забележим Владимир Зомбори и Елена Телбис. Зрителите ще могат да гледат сериала през октомври.

В 12 серии е разказана историята на две фамилии, които би трябвало да преодолеят разликите си, тъй че да спасят дружно една дребна фамилна винарна.

" Зрителите могат да чакат в действителност вълнуваща и трагична история, която да ги накара да се замислят за връзките ни един с различен и това, какво можем да създадем, с цел да не стигаме в обстановка, в която възприятието за виновност да ни изяжда от вътрешната страна. Тука идва и тематиката за това до каква степен сме способни да си признаваме неточности ", съобщи Виктор Божинов-режисьор.

Сюжетът се развива главно към Филип, който се прибира от Щатите, с цел да наследи дребна винарна в неприятно финансово положение. Той би трябвало или да я продаде, или да я трансформира в печеливш фамилен бизнес. В начинанието му оказва помощ красивата еноложка Елина.

" Филип е един много комплициран младеж, който е в по този начин един сложен интервал от гживота си, малко е изгубил смисъла, и,връщайки се тук в България, връщайки се и посредством спомените си обратно във времето,успява да рестартира по някакъв метод вътрешния си свят ", съобщи Владимир Зомбори - артист.

" Елина е огромен фанатик на тематика работата си, това може би е най-характерното нещо за нея, това е най-важното в живота и изобщо и на назад във времето остават връзките с родственици, персонални връзки ", съобщи Елена Телбис-актриса.

В фамилната драма феновете ще видят още актьорите Михаил Билалов, Кристина Верославова, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев–Геро и други. Сценаристи са Нели Димитрова и Ваня Николова.

Автор: Владислава Миланова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР