Загиналият при тежкия пътен инцидент във врачанското село Горни Вадин

...
Загиналият при тежкия пътен инцидент във врачанското село Горни Вадин
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Загиналият при катастрофата в Горни Вадин е съпругът на кметицата на селото /снимка/

Загиналият при тежкия пътен случай във врачанското село Горни Вадин е брачният партньор на кметицата на обитаемото място, научи извънредно организация BulNews.
Припомняме, че смъртоносният случай стана през вчерашния ден, към 13.30 часа. Водачът управлявал лек автомобил „ Фолксваген “, когато ненадейно изгубил надзор над возилото и аварирал в ограда на частен парцел. Свидетели подали сигнал на тел.112 и към мястото се отправили полиция и кола за спешна помощ. При идването на местопроизшествието, медиците единствено установили гибелта на водача.

Tрагичен случай! Шофьор катастрофира във врачанско село и почина на място

61-годишният Кирил Радичков Кирилов е закарал жена си Елена Кирилова си до кметството и е тръгнал назад към дома си. Докато е пътувал е получил инфаркт, което е повода да загуби надзор над ръководството и да забие колата си в оградата на къщата.
Свидетели споделят, че на връщане, той се е движел с превишена скорост – 80-90 км/ч. Водачът е бил с защитен колан, само че при мощния удар еърбеците са се спукали и са излели.
След идването на незабавния екип, медиците открили, че при удара той към този момент е бил мъртъв. Цяло знамение е, че смъртоносния случай не е станал минути по-рано, когато и кметицата на селото е била в автомобила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР