Загиналите полицаи са жертва на политическата корупция в МВР. Дадохме

...
Загиналите полицаи са жертва на политическата корупция в МВР. Дадохме
Коментари Харесай

Богдан Милчев: Дадохме милиони да изградим ограда и нито стотинка да обучим и оборудваме полицаите

Загиналите служители на реда са жертва на политическата корупция в Министерство на вътрешните работи. Дадохме стотици милиони да изградим ограда и нито стотинка да обучим и оборудваме служители на реда. Автобусът е минал 50-60 км от границата до кръстовището без нито една ролка с шипове да му спукат гуми, та се постанова с кола да се препречва пътя. Системите за сигурност са деградирали. Министерство на вътрешните работи има цялостна симбиоза сред политическото и професионалното управление. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

Според него политиците безусловно нехаят за хората. " Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да се възвръща дълго след Рашков. Полицаите не са подготвени. Службите за сигурност не могат да пазят себе си, камо ли нас. Системите за сигурност са в безспорен разпад. Политиците би трябвало да спрат да ги употребяват за разправии ", съобщи той.
По думите му полицията е необучена, а сигурността се имитира. " Министерство на вътрешните работи няма имунитета да се защищити от политическото вмешателство. Инцидентът в Бургас е характерен и такива ще има, до момента в който не вземем решение в свои ръце. Когато системите не действат, хората стартират да се грижат сами за себе си ", акцентира Милчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР